Hozzávalók:
• 4 fej vöröshagyma
• 4 erős löket balzsamecet
• 1 marék friss tárkony (ha nincs, 2 evőkanál szárított)
• ½ kg szőlő (vegyes zöld és rozé) kettévágva
• 300 g jégsaláta durvára vágva
• olívaolaj, só, bors
Elkészítés:
A hagymát meghámozzuk, kettévágjuk és vékonyra felszeleteljük.
Beleszórjuk egy nagy tálba.
Felöntjük a balzsamecettel, majd 20 percig pihentetjük. Ez pont elég lesz, hogy az ecet megpuhítsa a hagymát, és mehet a tárkony, a szőlő és a jégsaláta.
Olívaolajjal meglocsoljuk, sóval, borssal ízesítjük. Átkeverjük az egészet alaposan, mindenhova jusson mindenből, és mehet a tányérra. Jó étvágyat!
forrás: http://www.nlcafe.hu/gasztro/20070919/jobb_mint_egy_orgazmus/